Train de Trainer…

Ooit gestart in het onderwijs keert Jors Barskè terug naar zijn roots en is samen met Ruwer van start gegaan met een pool van docenten voor de creatieve opleidingen. Voor trainingsdoeleinden, workshops, maar ook voor aanstellingen voor tijdelijk en/of vast in dienst van de opleiding.

De creatieve industrie is een vakgebied waar veel specifieke vakkennis nodig is. Wij weten alles over de creatieve industrie en haar opleidingen. Hierdoor kunnen we doelgericht advies geven indien een opleiding dat wenst.

Docenten met bevoegdheden om les te geven op MBO en HBO niveau, op het gebied van print, nieuwe media, interactief, 3D, presenteren, pakkettrainingen, vormgeving, conceptdenken, en nog veel meer…. deze docenten zijn vakkundigen uit de creatieve industrie. Hun kennis is up to date.

Heeft u als opleiding behoefte aan een training, opleiding voor uw personeel, een bijscholing of omscholing? Bent u op zoek naar een bevoegde docent als aanvulling op uw docententeam? Bij ons vindt u de geschikte docent.